Taartenbuffet

Na het diner was het tijd voor het toetje voor onze daggasten, en een welkomsthapje voor onze trouwborrel gasten: een taartenbuffet. We hebben ons taartenbuffet samengesteld bij patisserie de Rouw in Vught. De taarten zijn heuse kunstwerken en ze zijn ook nog een super lekker. Café CinQ heeft gezorgd voor een aantal mooie taartenplateus om ze te presenteren.

 

Ik moet bekennen dat ik het samen aansnijden van de bruidstaart altijd een extreem suf evenement vind. En toch hebben wij het ook gedaan. Waarom? Eigenlijk omdat we er ons ook niet druk over konden maken. Men vond het erg leuk… en daardoor vonden wij het ook leuk.

Ik moest natuurlijk weer de regelnicht uithangen – zal de aard van het beestje wel zijn – door te vertellen welke smaak iedere taart heeft.

Het taartenbuffet was een groot succes. Ik heb na de bruiloft nog zoveel positieve reacties gehad op de taarten. Het was op de dag zelf ook een genot om te zien hoe enthausiast de taarten werden aangevallen. Hoe mensen kleine stukjes van de taarten afsneden om zoveel mogelijk smaken te proberen.  

De foto’s zijn wederom gemaakt door Mon et Mine, op de foto van het taarten overzicht na, deze is door m’n neef gemaakt.

Advertenties

Over Kippie

Ik ben een kersverse bruid, die na het plannen van haar eigen bruiloft nog steeds overloopt met bruiloftsideeeën.
Dit bericht werd geplaatst in Dutchbride, Eten en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Taartenbuffet

  1. Fabienne zegt:

    Leuk, Mooi en Lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s