Soms zit het mee…

Als je een bruiloft aan het plannen bent probeer je met zoveel mogelijk dingen rekening te houden. Je probeert in je planning ruimte te laten voor onverwachte ontwikkelingen om zo goed mogelijk voorbereidt te zijn. Maar soms gebeuren er dingen in je leven waar je gewoon geen rekening mee had gehouden.

Twee maanden voor de bruiloft werd mijn man plotseling ziek. Compleet onverwacht werd hij geveld door een nierziekte die hij zonder het te weten al zijn hele leven had. Hij heeft twee weken in het ziekenhuis doorgebracht. Na het ziekenhuisverblijf is hij thuis aan zijn herstel gaan werken, waarbij hij drie maanden een zware medicijnkuur moest volgen. 

Het is wel apart hoe zo’n gebeurtenis je perspectief opeens verandert. Hoe kleine bruiloftsdetails opeens compleet onbelangrijk worden. Hoe opeens duidelijk wordt wat je aan elkaar hebt.

Gelukkig was er al veel geregeld voor onze dag maar de gezondheidstoestand van mijn man hebben toch voor een paar kleine aanpassingen in onze planning gezorgd. We waren van plan om alle afstanden die dag tevoet af te leggen.  Door de impact van de ziekte was er van de conditie van mijn man nog maar weinig over. En we hadden toch een erg lange dag gepland, waarbij hij me al om 9 uur zou ontmoeten en we rond een uur of 2 in de hotelkamer zouden zijn. Echt een uitdaging!  De enige aanpassingen op het plan waren dat we uit ons met de auto hebben laten wegbrengen naar de verschillende foto locaties én we hebben onze (wilde) openingsdans plannen laten varen. Maar deze details hebben de dag niet minder mooi gemaakt!!

Deze prachtige intieme foto’s van Mon et Mine zijn zeker favorieten.

Advertenties

Over Kippie

Ik ben een kersverse bruid, die na het plannen van haar eigen bruiloft nog steeds overloopt met bruiloftsideeeën.
Dit bericht werd geplaatst in Dutchbride en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Soms zit het mee…

  1. Pingback: Een feestje zonder openingsdans | Dutchbride's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s