Knabbels

Als je lekker aan het dansen bent heb je natuurlijk ook behoefte aan engergie of om gewoon lekker wat te knabbelen. We hebben eigenlijk helemaal niet lang na hoeven denken over het soort hapjes dat wij op ons feest hebben geserveerd.

Bitterballen en vegetarische snacks. Gewoon eenvoudig maar na een paar biertjes heb ik geen zin meer in een bitterbal… en ik heb dus maar aangenomen dat mijn gasten er ook zo over dachten.  😉

Kaas en worst. Ik hou erg van een stokbroodje met kaas en de Mr. is niet vies van een plakje worst en dus mocht een kaas- en worstplateau niet op ons feestje ontbreken. We hebben de heren van café CinQ gevraagd een plateau samen te stellen en hebben ze alle vrijheid gegeven bij de invulling hiervan. Ik moet wel bekennen dat ik enkele inspiratie plaatjes heb laten zien. Ja… uit handen geven kan ik wel…. als ik goede instructies heb achter gelaten.  ♥  En ze hebben me niet teleur gesteld:  

Broodje hamburger: Om een uur of 12 hebben we aan alle gasten een broodje hamburger geserveerd.

Ik heb zelf echt weinig gesnackt. Net als overdag had ik gewoon geen trek. Ik heb alleen een bitterbal op. Op zich had ik wel zin in dat broodje hamburger, maar ik zag mezelf al een flinke klodder ketchup knoeien dus heb de snack toch maar overgeslagen.

Een tip als je een kaasplateau wil gebruiken: zorg dat het plateau óf wat afzijdig van het feest word geplaatst óf dat het na een tijdje wordt opgeruimd.  Ik heb achteraf gehoord dat het vooral wat later op de avond behoorlijk sterk rook in de buurt van de kaas en worst.  🙂

Advertenties

Over Kippie

Ik ben een kersverse bruid, die na het plannen van haar eigen bruiloft nog steeds overloopt met bruiloftsideeeën.
Dit bericht werd geplaatst in Eten en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s